Cosul este gol Comanda
Home Dispozitive mobile Baterii Foto - Video
Cum cumpăr?
   
Cum platesc?
   
Produse promotionale
   
Contact
   
Termeni si conditii
   
F.A.Q.
GPS Market - Magazin online - Home - Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului gpsmarket.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului gpsmarket.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

3. Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI GPSMARKET.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL GPSMARKET.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI GPSMARKET.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

5. Date personale
Informatiile utilizatorilor site-ului www.gpsmarket.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC PHONEZONE SRL sau cu partenerii acestuia.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

6. Disponibilitatea si pretul produselor
Ofertele si produsele prezentate pe site-ul GPSMARKET.ro sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe www.gpsmarket.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.
Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.gpsmarket.ro nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinul Societatii.


7. Returnarea produselor
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. GPSMARKET va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC PHONEZONE SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

SC PHONEZONE SRL
Nr. Reg. Comertului: J19/653/2005
Cod inregistrare fiscal: RO17706842
Adresa: Odorheiu Secuiesc, Str. Baii Sarate nr. 3/B, Jud. Harghita
Punct de lucru: Odorheiu Secuiesc, Str. Kossuth Lajos nr. 14
Cont IBAN: RO13RNCB0156062385290001
BCR Odorhei
E-mail: office@wayteq.ro / office@gpsmarket.ro
Telefon / Fax: 0266.210.008

 

Prețuri și livrări
PREȚ
Prețurile conțin TVA
RAMBURS
prin Urgent Curier
Cloud
Wayteq Konnoc GPS Baterii TMC SYGIC
Ghidul tau autentic de shopping.
Copyright © 2009, toate drepturile rezervate.          Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro designed by Refero Group
▲ Sus pe pagina