Cosul este gol Comanda
Home Dispozitive mobile Baterii Foto - Video
Cum cumpăr?
   
Cum platesc?
   
Produse promotionale
   
Contact
   
Termeni si conditii
   
F.A.Q.
GPS Market - Magazin online - Home - Cum platesc?

Modalităţi de plată

 

Factura fiscală se eliberează în momentul expedierii şi se întroduce în fiecare colet. La gpsmarket.ro puteţi opta pentru trei forme de plată: ramburs, ordin de plată în avans, plată cash şi preluare personală la sediul firmei din Odorheiu Secuiesc.

1   Ramburs


La această modalitate de plată achitaţi contravaloarea coletului în momentul primirii lui. Chitanţa ramburs se eliberează de firma de curierat. Nu avem posibilitatea să vă emitem ulterior o altă chitanţă! Preţul stabilit de comun acord între firma de curierat Urgent Curier şi gpsmarket.ro este de 21 lei + TVA. Acest preţ include cheltuielile de transport şi cheltuielile de ramburs.


2   Ordin de plată în avans


La această modalitate de plată coletul cu comanda Dumneavoastră se expediază în momentul confirmării plăţii. Toate informaţiile necesare plăţii le găsiţi pe factura proformă de confirmare a comenzii care o primiţi pe adresa de e-mail specificată. Taxa de livrare este de 13 lei + TVA.

Pentru a fi rescpectate taxele de livrare amintite la punctele 1).  şi 2). trebuie să existe filială Urgent Curier în oraşul clientului. În caz contrar se vor percepe taxe în plus la livrare. Pentru lista completă a Locaţiilor Urgent Curier click aici.


3   Plată şi preluare personală la magazinul firmei din Odorheiu Secuiesc


În această situaţie se eliberează factură fiscală sau bon de casă pe loc, fără costuri de livrare. Adresa magazinului este: Str. Kossuth Lajos Nr.14, Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita.

 

Prețuri și livrări
PREȚ
Prețurile conțin TVA
RAMBURS
prin Urgent Curier
Cloud
Wayteq Konnoc GPS Baterii TMC SYGIC
Ghidul tau autentic de shopping.
Copyright © 2009, toate drepturile rezervate.          Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro designed by Refero Group
▲ Sus pe pagina